Take a break

In jos

Take a break Empty Take a break

Mesaj Scris de SunHee Park la data de Mar Dec 11, 2012 11:32 am

TĂIAȚI!
Cuvântul răsună în toată sala. Se încheiase o altă filmare pentru SunHee. Era la începutul carierei și adora meseria de actriță, dar uneori, să termine munca la miezul nopții i se părea foarte obositor. În platou era agitație, lumea se învârtea și se pregătea să plece spre casă. Nu suporta aglomerația asta și probabil că era singura ce se mișca cu viteza unui melc pe holuri.
În cele din urmă ajunse la machiaj. Acolo trebuia să se schimbe și să se demacheze puțin, pentru ca nu îi plăcea prea mult să-și simtă fața plină de acele chimicale..
Își lăsă trupul firav și obosit să cadă pe scaunul mare din fata oglinzii. După un oftat lung, își privi imaginea. Era dezamăgită. Munca își pusese puțin amprentele pe chipul ei tânăr. Avea cearcăne, pe care de abia le mai ascundea cu makeupul. Își ciufuli părul și începu să râdă ca un copil mic, simțindu-se în largul ei pentru că era singură în încăpere.

_________________
Take a break Js1u0k
SunHee Park
SunHee Park

Mesaje : 3
Data de inscriere : 04/10/2012

Sus In jos

Take a break Empty Re: Take a break

Mesaj Scris de Kim Jaejoong la data de Mar Dec 11, 2012 12:13 pm

O alta zi stresanta in munca lui. Ofta prelung in timp ce mergea pe holul, blestemand printre buze si scapandu-se si cu niste injuraturi. Nu stia cum sau de ce, dar azi parca toate ii erau impotriva, nu ii placea cum ii sta parul, hainele, cum era machiat, atmosfera din jurul sau sau aura neagra pe care o emana. Era sigur ca atunci daca cineva l-ar enerva, ajungea sa il stranguleze. In cel mai rau caz, sa-l omoare pe loc.
Isi mai trecu mana prin parul sau castaniu, ca sa isi dea la o parte bretonul ce ii venea in ochi. Ajunse la o cabina, in care credea ca e goala, mai tot timpul era asa. Astfel nu il interesa daca sa bata sau nu si apasa direct, cu ajutorul mainii, clanta de metal, intrand in incapere. Imediat acolo zari ca cineva deja ocupa scaunul si statea in fata prietenei lui de o viata – oglinda. Isi incrucisa mainile la piept, suflecandu-si camasa alba si isi aseza picioarele crucis, blugii sai de albastru deschis, vazandu-se si mai bine din pozitie.
- Ai terminat? Intreba el, spargand tacerea, fara a se clinti din loc, pentru moment, in timp ce o analiza pe tanara si incerca sa isi aminteasca de unde o cunoaste. Dupa cum era imbracata, isi putea da seama ca era colega cu el, plus avea si aura aceea de actrita, iar faptul ca era printre putinii oameni la ora aceea, ce inca nu si-a terminat programul il facea sa se gandeasca tot la asta.
Batu o data cu tenisul negru in usa, oftand pentru a doua oara in aceea noapte si deja incepea sa se intrebe de urmatoriul scenariu care avea sa-l frustreze.
Kim Jaejoong
Kim Jaejoong

Mesaje : 31
Data de inscriere : 03/10/2012

Sus In jos

Take a break Empty Re: Take a break

Mesaj Scris de SunHee Park la data de Mar Dec 11, 2012 12:37 pm

Continuă să se joace aiurea cu părul, până ce auzi pe cineva la ușă. Se opri brusc, ca un copil mai mic ce fusese prins făcând o prostie. Se aranjă cât de repede putu, dar tot cam la fel de răvășit îi era părul. Mă rog, numai conta, după atâtea ore de munca era normal să nu arate la fel de bine ca atunci când își începuse ziua.
Se întoarse spre tipul din cameră și îl privi lung. Îi părea puțin cunoscut, dar habar n-avea care îi era numele. Zâmbi puțin și răspune:
- Pai... de abia am venit aici.. te grăbești ?
Ca să nu mai piardă timpul aiurea, se apucă să-și facă nevoile. Prinse repede părul într-un coc lejer și luă un burete demachiant pe care începu să-l preseze peste tot peste fața sa fină și albă.

_________________
Take a break Js1u0k
SunHee Park
SunHee Park

Mesaje : 3
Data de inscriere : 04/10/2012

Sus In jos

Take a break Empty Re: Take a break

Mesaj Scris de Kim Jaejoong la data de Mar Dec 11, 2012 12:56 pm

Isi incrunta putin ochii cand se simti luat peste picior de tanara din incapere. Nu comenta si merse lejer prin camera, luand un scaun de acolo si asezandu-se pe el, in pozitie invers, adica picioarele desfacute, pieptul lui acoperit de spatar si bratele asezate pe marginea materialului lemnos.
- Nu chiar... Daca te dezbraci, am tot timpul din lume... vorbi acesta zambind parsiv si deja isi imagina el singur niste scenete.
- Arati cam obosita... munca sau lucruri intime? Sopti incet, fara a se clinti macar din pozitie, inca in lumea lui proprie si visatoare, in timp ce privirea continua sa o analizeze pe tanara. De mai aproape era si mai sigur ca era colega de meserie cu el. Insa, acel par asezat aiurea, din cauza stresului si orelor de lucru, lui ii dadeau alte fantezii prin minte. Iar indirect cand observa cum pipaia buretele acela pielea, isi linse buza de jos.
Isi trecu degetele prin breton, asezandu-se si mai comfortabil, total relaxat si dezolat, ca si cand cineva tocmai ii facea un masaj in momentul acela.
Pleoapele lui se lasau si mai jos, de parca stresul de mai ‘nainte tocmai ce se ridica de pe umerii lui si isi lua zborul in alta parte.
Kim Jaejoong
Kim Jaejoong

Mesaje : 31
Data de inscriere : 03/10/2012

Sus In jos

Take a break Empty Re: Take a break

Mesaj Scris de SunHee Park la data de Mier Dec 12, 2012 10:38 am

Incercă să ignore acea glumiță perversă făcută de băiat. Mintea masculină... pentru ei o întrebare avea mult mai multe înțelesuri decât ar fi trebuit, iar SunHee deja incepea să se obijnuiscă cu asta. Își dădu ochii peste cap, gest urmat de un mic oftat. Sau poate ar trebui să ia totul în glumă, numai că oboseala asta o făcea să fie atât de irascibilă cum era în momentul de față. Deschise gura ca să comenteze înapoi, dar se razgândi rapid și o lăsă baltă. Nu mai vedea rostul.
La ultima întrebare, spre mirarea ei, chiar chicoti. Îl privi cu o față drăguță și răspunse discret:
- Munca... sau poate, ambele?
Eliberă în cele din urmă scaunul din fața oglinzii, căci trebuia să-și schimbe garderoba. Nu era chiar atât de pudică, în această meserie nu trebuia să fi. Totuși, se duse într-un colț și se întoarse cu spatele înspre el. Își dădu jos rapid bluza pe care o avusese la filmari pe ea, fiind acum destul de murdara. Luă ce avu la îndemână, o cămașă albă, puțin lărguță și șifonată. Nu o mai interesa cum arătau hainele, tot ce dorea era să mănânce și să se ducă acasă să doarmă. Păstră pantalonii negri, își luă în piciore niște cizme deoarece era destul de frig. Se parfumă delicat și începu să se mai învârte pe ici pe colo în căutarea unor obiecte pe care trebuia să le pună înapoi în geantă. Aproape că uită de cealaltă prezență din cameră și își făcea treaba ca și cum ar fi fost singură singurică, ba chiar mai mult murmura aiurea o melodie pe care o auzise în dimineata aceea la radio - ,,beyonce - hallo''.

_________________
Take a break Js1u0k
SunHee Park
SunHee Park

Mesaje : 3
Data de inscriere : 04/10/2012

Sus In jos

Take a break Empty Re: Take a break

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum